Услуги

УСЛУГИ КОИ ГИ НУДИМЕ

     Нордвес консалтинг е компанија со седиште во Скопје која обезбедува услуги за сметководство, даноци, деловни односи (персонал), развој на бизнис и истражување на пазарот, бизнис планови и финансиско моделирање, следење на јавни тендери и подготовка на датотеки. Нашата мисија е да обезбедиме најквалитетна услуга за компаниите кои работат со нас, со пристап на партнерски решенија наместо класичен пристап на сметководствена фирма.

    Ние имаме богато знаење во врска со финансиските практики кои најдобро одговараат за сите видови уникатни индустрии и големини на бизниси. Сметководството и данокот се технички делови на секој бизнис. Имаме вештини да управуваме со овие регулирани делови од вашиот бизнис за вас.
Нашиот посветен тим е воден рок за да се осигура дека ќе ги исполните вашите обврски за усогласеност пред време и ќе ви даде искрено известување што точно ги означува вашите финансиски предности и слабости.
Секој сопственик на бизнис заслужува посветен финансиски партнер кој не само што ги разбира нивните уникатни потреби, туку и им обезбедува секогаш вклучен директен канал за комуникација за нивна погодност.

Сметководство

Книговодство

Ревизии

Консалтинг