“Your solution partner…”


„Вашиот партнер за решение…“

Најдобра услуга


Најдобри цени


Најбрза поддршкa


Закажете состанок

info@nordves.mk

Дознајте повеќе за нас

Нордвес консалтинг

Ви даваме самодоверба

Нордвес консалтинг е компанија со седиште во Скопје која обезбедува услуги за сметководство, даноци, деловни односи (персонал), развој на бизнис и истражување на пазарот, бизнис планови и финансиско моделирање, следење на јавни тендери и подготовка на датотеки. Нашата мисија е да обезбедиме најквалитетна услуга за компаниите кои работат со нас, со пристап на партнерски решенија наместо класичен пристап на сметководствена фирма.

Ние имаме богато знаење во врска со финансиските практики кои најдобро одговараат за сите видови уникатни индустрии и големини на бизниси. Сметководството и данокот се технички делови на секој бизнис. Имаме вештини да управуваме со овие регулирани делови од вашиот бизнис за вас.
Нашиот посветен тим е воден рок за да се осигура дека ќе ги исполните вашите обврски за усогласеност пред време и ќе ви даде искрено известување што точно ги означува вашите финансиски предности и слабости.
Секој сопственик на бизнис заслужува посветен финансиски партнер кој не само што ги разбира нивните уникатни потреби, туку и им обезбедува секогаш вклучен директен канал за комуникација за нивна погодност.

нашите услуги

Што ви нудиме ?

Нудиме ефикасна и експертска финансиска услуга за Вашиот бизнис.

Книговодство

Ние сме уверени дека можеме да бидеме Вашиот партнер за решение.

Консалтинг

Ние сме уверени дека можеме да бидеме Вашиот партнер за решение.

Пресметка на плати

Ние сме уверени дека можеме да бидеме Вашиот партнер за решение.

Ревизија

Ние сме уверени дека можеме да бидеме Вашиот партнер за решение.

Даночни услуги

Ние сме уверени дека можеме да бидеме Вашиот партнер за решение.

ПРЕПОРАКИ

Што велат клиентите за нас?

Нашите клиенти нè фалат за нашите одлични резултати, пристојна услуга, стручно знаење и навремена испорака. Еве што имаа да кажат само неколку од нив:
Jovan D
  Jovan D

  Програмер

  Задоволство да се работи со Вејсел и неговиот тим. Тие се секогаш одговорни и ориентирани кон резултати!

  Ayşe Y
   Ayşe Y

   Tрговец

   Секогаш достапни да одговорат на какви било прашања. Многу задоволна од услугите што ги нудат. Би препорачала на секого!

   Angela N
    Angela N

    Претприемач

    Внимателни и професионални. Вејсел и неговиот тим даваат голема поддршка за потребите на мојата компанија.