Кариера

О Г Л А С

Поради проширување на нашиот тим
Nordves Consulting ВРАБОТУВА:
ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ
Потребни квалификации:
-Лиценца за овластен сметководител
-Завршено високо образование од областа на економски науки
-Искуство во сметководствено работење и подготовка на завршна сметка
-Добро познавање на Aнглиски јазик
-Добри компјутерски вештини
(познавање на програмата Pantheon ќе се смета за предност)
-Добри комуникациски и организациски вештини
Ве покануваме да се пријавите со испраќање на Вашето CV преку е-mail на hr@nordves.mk